Lidt om os

Mit navn er Martin Andersen, og jeg er 47 år gammel. Min kone og jeg købte i 2017 "Fægangsgaarden" her midt i den skønne midtsjællandske natur i Bjernede, Sorø, for at føre drømmen om vores egen produktion af snaps, gin og whisky ud i livet. Vi faldt pladask for denne skønne plet på verdenskortet, og alt faldt i hak, så vi kunne overtage gården d. 15. september 2017. Vi oprettede Lindenskov ApS i december 2017, og påbegyndte istandsættelse af produktions- og lagerlokaler. Derefter gik det hele sin gang med at få alle tilladelser i hus, alt imens vi forberedte os på at kunne sætte produktionen i gang.

Da vi ret hurtigt i forløbet var klar over, at vi selv ville destillere her på ejendommen, blev vi enige om, at vi skulle hedde Lindenskov Distillery, og vi begndte at suge en masse viden til os og forsøger hele tiden at lære mest muligt om alle de finesser og ældgamle traditioner, der knytter sig til destillering af spiritus rundt omkring i hele verden. Vi kigger selvfølgelig også meget på de efterhånden mange små og mellemstore destillerier vi har her i Danmark, hvor nogle gør sig utrolig godt internationalt. Det er en rigtig god inspirationskilde for os, og noget vi godt kan være stolte af her i Danmark.

For os her på Lindenskov Distillery er noget af det vigtigste, at vi er i stand til at levere et kvalitetsprodukt, som vi kan stå inde for. Derfor bestræber vi os på at blive så selvforsynende som muligt hvad angår vores ingredienser, så vi hele tiden ved, præcis hvad vores råvarer har været udsat for. Som det kan ses under hvert enkelt produkt, så vil de fleste af de råvarer vi tilsætter derfor være fra egen avl. 

Da vi overtog Fægangsgaarden i 2017 var noget af det første vi gjorde, at plante buske og træer som vi skal bruge i vores produktion, og vi nyder at se, at de bliver større og giver mere og mere udbytte. Vi fortsætter med at plante og udvikler hele tiden nye ideer, til hvilke produkter vi ønsker i vores sortiment. Vi var også så heldige, at der rent faktisk var en del træer her på ejendommen ved overtagelsen, som vi havde brug for i vores produktion, så dem nyder vi godt af allerede.

Min svigerfar - hvorfra vores navn "Lindenskov" også stammer - er grundstammen i vores firma, forstået på den måde, at det er ham som har bragt os denne interesse, både for naturen men også for kryddersnapsene, gennem de 25 år jeg er kommet i familien. Derfor var det ligetil, da firmaet skulle have sit navn - det kunne ikke være andet. Vores datter Jennifer, som arbejder meget med at lave film, er tovholder på alt der har med billeder og videoer at gøre - ligesom hun står for de sociale medier. Vi nyder meget, at være 3 generationer ind over firmaet. Eftersom alle 3 generationer er lige plante- og naturinteresserede, har det netop været vigtigt for os, at være så selvforsynende som muligt. På den måde kan vi hele tiden stå inde for kvaliteten af vores produkter, og vi ved præcis hvad det er, vi kommer i vores flasker.

Produkter:

Åbningstider:

Du er altid velkommen.

Ring, så åbner vi når det passer dig.

Fødevarestyrelsen:

Banner_gul_99x32[1].gif
  • Facebook
  • Instagram

Kontakt os:

Lindenskov Distillery

Bjernedevej 56

4180 Sorø

Danmark

       +45 22841122

       info@lindenskov.net

CVR nr.: 39165783