top of page

GENERELLE OPLYSNINGER

Lindenskov Distillery
Bjernedevej 56
4180 Sorø
CVR nr.: 39165783
Mail: info@lindenskov.net
Tlf.: +45 22841122

 

HANDELSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Lindenskov Distillery. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Lindenskov Distillery.

 

INTET SALG TIL PERSONER UNDER 18 ÅR

 

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra Lindenskov Distillery anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Lindenskov Distillery. For ordrer over 700,- kr. er der fri fragt. Under 700,- kr. opkræves der 60,- kr. i fragt.
Varerne sendes senest første onsdag efter registreret betaling hos Lindenskov Distillery. Levering på købers adresse i Danmark vil normalt ske indenfor 1-2 dage. Oplyst leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risiko for varerne:

Risikoen for varer bestilt i vores webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter / varer leveret af Lindenskov Distillery, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at køber har opdaget fejlen. Det er købers pligt at angive og på forlangende fremvise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det kan ske ved indsendelse af et billede til mail: info@lindenskov.net. I henhold til Købeloven kan køber klage over fejl, der viser sig 2 år efter, køber har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er købers klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode Lindenskov Distillery har stillet i udsigt.

Fortrydelsesret:

Lindenskov Distillery yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen. Fortrydes købet skal Lindenskov Distillery underrettes herom senest 14 dage efter den dag, varen er modtaget. Køber har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som det er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og infoskilte, der er på varen. Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at retrunere varen. Varen skal returneres til Lindenskov Distillery.

 

Oplysningspligt:

Aftaler (købsordrer) opbevares af Lindenskov Distillery i 5 år i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis køber ønsker et eksemplar af kontrakten tilsendt pr. e-mail, så giv os besked på mail: info@lindenskov.net.

 

Pris og betaling:

I Lindenskov Distillery’s webshop har køber mulighed for at betale via MobilePay på nummer: 548217.
Alle priser hos Lindenskov Distillery - på adressen: http://www.lindenskov.net - er inkl. moms men ekskl. fragtgebyr. På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun levering i Danmark.

 

Forbehold for ændringer:

Lindenskov Distillery forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om hvorvidt, der er sket ændringer.

bottom of page